• Hoofdvestiging Talenta: Kastanjelaan 10,2982 CM Ridderkerk
  • tel:0180-44 26 43
  • e-mail:info@talentawerkt.nl

''Iemand die wil werken, verdient een kans.''

Maarten van Rietschoten van GKB Groep uit Barendrecht: “Hoewel we geen specifieke vacature hadden, hebben we toch een Wajonger aan de slag laten gaan. In de hoop dat andere ondernemers dat ook doen.” Lees verder

“Anderen een kans geven, dat is ook ondernemen”

Henk Booiman, van Booiman Tuinen uit Beilen: “Ik vind het geweldig dat ik iemand als ondernemer een volwaardige plek in de maatschappij kan geven.” Lees verder

“Personeelstekort oplossen en MVO in één”

Nico de Pijper van woonzorgorganisatie Zorgwaard: “Op deze manier geven we zes Wajongers nieuw perspectief én we hebben een prachtig antwoord op ons personeelsvraagstuk.” Lees verder

“Wij hebben werkplekken gemáákt”

Het mes snijdt aan twee kanten, vindt Gerrit de Groot, van Autobedrijf De Groot. “Die mannen hebben nieuw perspectief en nieuwe kansen, wij hebben er twee loyale werknemers bij.” Lees verder

“Talenta zet mensen in hun kracht. Dat werkt.”

Hetty Roozendaal, P&O-adviseur 's Heerenloo, besteedt re-integratie Tweede Spoor uit aan Talenta. "Die medewerkers hebben weer nieuw perspectief. Op een plek waar ze in hun kracht zijn. Daar gaat het om." Lees verder

Re-integratie voor gemeenten - uw klant weer aan het werk

De re-integratie voor gemeenten van klanten uit de WWB en de begeleiding van uw nieuwe doelgroepen (o.a. Wajong) is ons vak en onze passie. Dagelijks bemiddelen wij mensen voor gemeenten en andere opdrachtgevers naar passend werk. Dat doen wij op de typische Talenta-manier: praktisch, doortastend, met oog voor de mens. En zo, dat u bespaart op uw uitkeringskosten. Niet voor niets worden wij steeds meer gevraagd de re-integratie voor gemeenten te verzorgen.

Samenwerking
Samenwerking is onze kracht bij de re-integratie voor gemeenten. We hebben een uitstekend werkgeversnetwerk met tal van ondernemers. Zij stellen werkplekken beschikbaar of introduceren ons in hun netwerk bij het zoeken naar een werkplek. Mede daardoor is ons plaatsingspercentage hoog (>80%).

Sluitende aanpak met scholen
Ook met (S)VO-scholen in verschillende regio werken wij nauw samen. Een voordeel bij re-integratie voor gemeenten. Wij realiseren met de samenwerkende partijen  een sluitende aanpak (100 % uitstroom van Wajong-leerlingen naar werk).

Duurzaam resultaat
Duurzaamheid van het resultaat staat voor ons voorop bij re-integratie voor gemeenten. Dat is in het voordeel van uw klant, die weer deel kan nemen aan het arbeidsproces en een volwaardig bestaan kan opbouwen.
Het is ook in uw belang. De investering in re-integratie verdient u ruimschoots terug, door een duurzame besparing op uw uitkeringskosten. De duurzaamheid van onze plaatsingen is bewezen. Landelijk gezien valt 50 procent van de Wajongers reeds na 6 maanden uit. Bij Talenta is dat niet het geval. Na 2 jaar is 45-50 procent van de Wajongers die wij plaatsen nog aan het werk bij dezelfde werkgever. Re-integratie voor gemeenten doen wij voor alle doelgroepen: van WWB en WIJ tot doelgroepen die op termijn onder de gemeentelijke verantwoordelijkheid vallen. Ook in Wajong re-integratie zijn we zeer ervaren en succesvol.

Voor verschillende gemeenten verzorgen wij complete re-integratietrajecten. Andere gemeenten combineren juist ons maatwerk met hun eigen uitvoeringsbeleid. Ze ontdekten dat samenwerken onze kracht ook is bij de re-integratie voor gemeenten.
Wij bieden ook u graag onze diensten aan en ontmoeten u graag om in een persoonlijk gesprek toe te lichten wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op.

Klik op voortraject, bemiddeling of begeleding voor meer informatie over onze re-integratie voor gemeenten en andere diensten. Of lees hier twee voorbeelden van onze aanpak.

 

Content