• Hoofdvestiging Talenta: Kastanjelaan 10,2982 CM Ridderkerk
  • tel:0180-44 26 43
  • e-mail:info@talentawerkt.nl

''Iemand die wil werken, verdient een kans.''

Maarten van Rietschoten van GKB Groep uit Barendrecht: “Hoewel we geen specifieke vacature hadden, hebben we toch een Wajonger aan de slag laten gaan. In de hoop dat andere ondernemers dat ook doen.” Lees verder

“Anderen een kans geven, dat is ook ondernemen”

Henk Booiman, van Booiman Tuinen uit Beilen: “Ik vind het geweldig dat ik iemand als ondernemer een volwaardige plek in de maatschappij kan geven.” Lees verder

“Personeelstekort oplossen en MVO in één”

Nico de Pijper van woonzorgorganisatie Zorgwaard: “Op deze manier geven we zes Wajongers nieuw perspectief én we hebben een prachtig antwoord op ons personeelsvraagstuk.” Lees verder

“Wij hebben werkplekken gemáákt”

Het mes snijdt aan twee kanten, vindt Gerrit de Groot, van Autobedrijf De Groot. “Die mannen hebben nieuw perspectief en nieuwe kansen, wij hebben er twee loyale werknemers bij.” Lees verder

“Talenta zet mensen in hun kracht. Dat werkt.”

Hetty Roozendaal, P&O-adviseur 's Heerenloo, besteedt re-integratie Tweede Spoor uit aan Talenta. "Die medewerkers hebben weer nieuw perspectief. Op een plek waar ze in hun kracht zijn. Daar gaat het om." Lees verder

Ondernemersverhalen

StartToWork Scan

Talenta geeft gratis advies met de StartToWork Scan. Hoe kunt u als ondernemer iemand met een uitkering verder helpen, net als de andere ondernemers die met ons samenwerken?
Lees verder

C1000 Oskam

Onderscheidend zijn, dát is de uitdaging voor supermarktmanager Peter Oskam van C1000 Oskam in Gouda. "Ik wil elke dag m'n klanten verrassen. Met de prijs of met het assortiment. En met het personeel. Vandaar dat ik graag samenwerk met Talenta."
Lees verder

's Heerenloo De Vallei

"Mensen in hun kracht zetten, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat is de aanpak van Talenta. Dat werkt echt, kan ik je verzekeren.”
Lees verder

Autobedrijf De Groot

Een werkplek in zijn bedrijf creëren voor twee cliënten van Talenta, ziet Gerrit de Groot van Autobedrijf de Groot uit Veenendaal als sociaal ondernemen. "Als ze op de goede plek zitten en de juiste begeleiding krijgen, heb je er veel plezier van."
Lees verder

Zorgwaard

Elk mens heeft kernkwaliteiten. Nico de Pijper, directeur van woonzorgorganisatie Zorgwaard, is er vanuit overtuigd. "De cliënten van Talenta bewijzen het elke dag. Ze doen waar ze goed in zijn. Daar draait het om."
Lees verder

GKB Groep

Iemand die wil werken, verdient een kans, vindt Maarten van Rietschoten van de GKB Groep uit Barendrecht. "Die helpen wij graag verder. In de hoop dat anderen het ook doen."
Lees verder

Nedco Groep

Twaalf Wajongers en twee ex-WSW'ers werken bij Nedco Groep. Daarnaast biedt het bedrijf twee medewerkers dagbesteding. "Je moet dit willen. Dat is de basis. En verder gaat het ten diepste om naastenliefde."
Lees verder

C1000 Van Vuuren

Sociaal ondernemen hoort erbij, vindt John van Vuuren (49), ondernemer van de gelijknamige C1000 in Werkendam. "En helemaal als supermarkt. We staan midden in de maatschappij, letterlijk en figuurlijk.
Lees verder

Jansen Poultry Equipment

Of iemand veel of weinig talenten heeft, is niet bepalend voor Ab Jansen, eigenaar van Jansen Poultry Equipment. "De motivatie om er wat van te maken, is belangrijker. Als die er is, wil ik er ook wat van maken, samen met Talenta."
Lees verder

Witteveen Daktechniek

Een groot spandoek had Witteveen Daktechniek Noord bv opgehangen: leerling-dakdekker gezocht. "Op een dag stond jobcoach Gert Smit van Talenta binnen. "Hier is je nieuwe dakdekker", zei hij.
Lees verder

Content